Vakantiehuis

Les Spirées

Het vakantiehuis « Les Spirées » is een mooi verblijf met karakter gelegen in een klein, kalm gehucht in de Belgische Ardennnen.

U kunt er in alle kalmte genieten van de prachtige landschappen in deze magnifieke regio.

De ideale plaats om frisse energie op te doen.

Gezellig

Na een mooie wandeling in de regio, nagenieten bij de vuurhaard in de zitkamer met een aperitief of een boek.

Ruim

Voor ieder is er een plekje naargelang de activiteit, zoals de zitkamer maar ook een televisiehoek of een klein bureau in de mezzanine.

Comfortabel

Alle kleine details om uw verblijf optimaal te maken zijn voorzien zoals wifi, kabel, ligstoelen, barbecue.

Recensies

Wat denken jullie van jullie verblijf in “Les Spirées”?

Met haar capaciteit van 8 personen is deze woning een topper qua ruimte en inrichting, volledig uitgerust, zeer rustig gelegen en rechtstreeks verbonden met een aantal wandelroutes.

Schitterend huis en je voelt je al snel thuis, zo iets zou je zelf graag hebben… 😉 Alles is aanwezig, klein min puntje is dat het niet echt 2 badkamers zijn als je met 2 gezinnen wilt verblijven. Er is 1 grote badkamer (niets op aan te merken) maar enkel een losse douch beneden in de bijkeuken.

D. Hubertus

Een zeer compleet comfortabel huis in een prachtig rustige omgeving! Ruim, sfeervol en schoon. 4 ruime 2 persoonskamers met luxe bedden. Eigenaar is zeer vriendelijk en spreekt Nederlands. Er was een praktisch probleem en hier werd direct actie op genomen. Wij hopen hier zeker nog een keer terug te komen!

V.Cora

Zeer ruim, mooi ingericht en zeer gezellig huis, goed gelegen. Uitstekend voor groep van 8 personen De 2e badkamer is wel enkel een douche in de bijkeuken.

V. Erik